新东方网>英语>公共英语(PETS)>历年真题>正文

2015年公共英语一级全真试题(6)

2015-08-27 15:45

来源:网络

作者:

  阅读下面短文,从短文后所给的[A]、[B]、[C]三个选项中选出能填入相应空白处的最佳选项。

  On the way home my wife saw a bookshelf outside a shop. “ 1 it,” she said. “we will 2 it home on the roof-rack. I’ve always wanted one like that.” Ten minutes 3 we were back with the bookshelf. I drove slowly. Other 4 seemed more polite than usual. The driver even stopped traffic to let us through. After a while my wife said, “There’s a long line of cars 5 . Why don’t they overtake(超车)?” Just at that time a police car did overtake, and two officers inside asked us to 6 their car through the busy traffic. The police car stopped at the church. One of the officers came to me and said, “Do you need any more 7 now?” I said, “You’ve been very 8 . We live just down the road.” He was looking at the bookshelf. “Oh, he said and 9 , we thought it was something else.” Suddenly I understood 10 the police drove here.

  1. [A] buy [B] want [C] like

  2. [A] take [B] carry [C]later

  3. [A] before [B] after [C] later

  4. [A] drivers [B] police [C] cleaners

  5. [A] behind [B] before [C] beside

  6. [A] take [B] follow [C] move

  7. [A] time [B]money [C] help

  8. [A] kind [B] clever [C] polite

  9. [A] laughed [B] cried [C] shouted

  10. [A] how [B] why [C] what

  【正确答案】 1.[A] 2.[A] 3.[C] 4.[A] 5.[A] 6.[B] 7.[C] 8.[A] 9.[A] 10.[B]

  更多精彩内容 >> 新东方网英语频道 

  全国新东方英语课程搜索


(实习编辑:高奕飞)



官方微信:新东方英语 (微信号:xdfyyw

听说读写译学习方法、英美剧最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

猜你喜欢

  • 听力
  • 口语
  • 阅读
  • 娱乐
  • 词汇
  • 写作

            新东方英语辅导专区

            班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

            焦点推荐

            版权及免责声明

            凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

            本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

            如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

            热搜关键词