新东方网>英语>公共英语(PETS)>模拟试题>正文

2017全国英语等级考试二级阅读短文理解模拟题(6)

2017-01-12 17:26

来源:互联网

作者:

  Robert Spring, a 19th century forger(伪造者), did well in his job that he was able to make his living for 15 years by selling false signatures of famous Americans. Spring was born in England in 1813 and arrived in Philadelphia in 1858 to open a bookstore. At first he made some money by selling his small but real collection of early US autographs(亲笔签名). Discovering his ability at copying handwriting, he began to learn the signatures of George Washington and Ben Franklin and write them on the title pages of old books. To reduce the chance of being discovered, he sent his works to England and Canada for sale.

  Forgers have a difficult time selling their products. A forger can' t go to a respectable buyer but must deal with people who don' t have much knowledge in the field. Forgers have many ways to make their works look real. For example, they buy old books to use the aged paper of the title page, and they treat paper and ink with chemicals.

  After the Civil War, Britain was still fond of the southern states, so, Spring invented a re- spectable lady known as Miss Fanny Jackson, the only daughter of General "Stone Wall" Jackson. For several years Miss Fanny' s money problems forced her to sell a great number of letters belong- ing to her famous father. Spring had to work very hard to satisfy the demand. All this activity did not prevent Spring dying in poverty.

  1. Why did Spring sell his false autographs in England and Canada?

  A.There was a greater demand there than in America.

  B.There was less chance of being discovered there.

  C.Britain was Spring' s birthplace.

  D.The prices were higher in England and Canada.

  参考答案:B

  参考解析:

  B【解析】事实细节题。从文章第一段最后一句,To reduce thechance of being discovered,he sent his works to England and Cana—da for sale.可知,为了防止被发现,他只有将伪造的签名卖往外地。所以正确的答案为B。

  2.Robert Spring spent 15 years

  A.running a bookstore in Philadelphia

  B.writing letters to Miss Fanny Jackson

  C.as a forger

  D.as a respectable seller

  参考答案:C

  参考解析:C【解析】事实细节题。从文章第一段第一句,Robert Spring….make his living for l5 years by selling false signatures of famousAmericans.可知,他l5年来一直是靠模仿名人签名来维生的。

  3.According to the passage, forgers are usually sold to_________

  A.experts

  B.persons who aren' t experts

  C.book sellers

  D.owners of old books

  参考答案:B

  参考解析:B【解析】事实细节题。从文章第二段A forger call’t go to a respect—able buyer but must deal with people who don’t have much know—ledge in the field.可知,那些伪造者只有将伪造的东西卖给那些外行的人。所以正确的答案为8。

  4.Who was Miss Fanny Jackson?

  A.The only daughter of General "Stone Wall" Jackson.

  B.A little known girl who sold her father' s letters to Robert Spring.

  C.Robert Spring' s daughter.

  D.An imaginary person created by Spring.

  参考答案:D

  参考解析:D【解析】推理判断题。从文章第三段,Spring invented a respectablelady known as Miss Fanny Jackson...可知,这个人物是他虚构出来的,并不是真实的。所以正确的答案为D。

(编辑:何莹莹)

官方微信:新东方英语 (微信号:xdfyyw

听说读写译学习方法、英美剧最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

猜你喜欢

  • 听力
  • 口语
  • 阅读
  • 娱乐
  • 词汇
  • 写作

            新东方英语辅导专区

            班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

            焦点推荐

            精品直播

            版权及免责声明

            凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

            本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

            如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

            热搜关键词