新东方网>英语>公共英语(PETS)>模拟试题>正文

2017全国英语等级考试二级阅读短文理解模拟题(8)

2017-01-12 17:28

来源:互联网

作者:

  阅读下列短文,回答题目

  It was the first snow of winter.Up until now,I had been able to dress myself for recess(课间休息),but today l would need some help.Miss kin9,my kindergarten teacher,may still remem— ber this one.

  I managed to get into my snow pants,but I struggled with my jacket because it did not fit well.It was a hand—me—down from my brother.Finally it was time to have Miss King help me with my boots.She said,“By the end of winter,you will be able to put on your own boots.”

  I handed her my boots,and she managed to get the first one into place and then worked the second one on,too. I said,“They are on the wrong feet.”She struggled to get the boots off and tried again.Then I said,“These aren’t my boots,they are my brother’S boots and I hate them!”Somehow,she managed to act as though l was not an annoying little girl.She pushed and shoved,less gently this time and the boots were returned to their proper place on my feet.Seeing the end of her struggle with me,she asked,“Now,where ale your gloves?’’

  I looked into her eyes and said,“I did not want to lose them,SO I put them into the toes of my boots.”

  1. According to the passage, the little girl gotfrom her brother.

  A.the pants and jacket"

  B.the jacket and boots

  C.the jacket and hat

  D.the gloves

  参考答案:B

  参考解析:

  B【解析】事实细节题。题干的意思是“小女孩从哥哥那里得到了什么?”从文中第二段和第四段中可以看出小女孩分别从哥哥那里得到了夹克和靴子。故选B。

  2.What made it difficult for the teacher to help the little girl put her boots on?

  A.The wrong size of the boots.

  B.The unwillingness of the girl.

  C.The gloves in the toes of the boots.

  D.The slowness of the teacher.

  参考答案:C

  参考解析:C【解析】推理判断题。题干的意思是“什么使老师帮小女孩穿靴子特别困难?”从文中最后一段小女孩的话可知她把手套放在靴子里脚趾头的地方了,所以靴子难穿。故选C。

  3.Why did the little girl put her gloves into her boots?

  A. She worried to lose them.

  B.To make her teacher find them.

  C.She didn' t know the reason.

  D.She didn' t like them.

  参考答案:A

  参考解析:A【解析】事实细节题。题干的意思是“小女孩为什么把手套放进靴子里?”文章的最后一段小女孩说,她害怕把手套弄丢了。故选A。Text 2

(编辑:何莹莹)

官方微信:新东方英语 (微信号:xdfyyw

听说读写译学习方法、英美剧最新资讯,请扫二维码,关注我们! 

猜你喜欢

  • 听力
  • 口语
  • 阅读
  • 娱乐
  • 词汇
  • 写作

            新东方英语辅导专区

            班级名称 上课地点 上课时间 费用 详细

            焦点推荐

            精品直播

            版权及免责声明

            凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

            本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

            如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。

            热搜关键词